Malika Kinison, Sam Kinison's Wife: Biography, Now, Children and Photos

Publish date: 2024-05-06

Malika Kinison, e pei ona ta'ua Malika Souiri, o le faletua o Sam Kinison ua maliu, o se tala malie tu-tu-atu. O ia o le faletua lona tolu a Sam Kinison, ma sa la faaipoipo i le va o le 1992 ma le 1992 ina ua maliu o ia. Sa i ai Malika i tafatafa o Samu i lona tulai mai i le lauiloa ma sa tumau pea i lona itu seia oo i lona maliu.

Na avea foi Malika Kinison ma fetu ina ua uma lana faaipoipoga ia Sam Kinison, o se tagata fai pese lauiloa ma se tagata taalo. Sa galue o ia o se tamaitai fai pese ma i le teuga ma teuga o le tele o ata tifaga Hollywood.

E fia tausaga o Malika Kinison? | Tausaga

Na fanau Malika Kinison i Rabat, Morocco, ia Setema 1, 1959, ua 74 ona tausaga. O ia o Amerika, e ui lava na fanau mai i matua Moroccan. Ae ui i lea, e leʻi faʻaalia e Kinison se tele e uiga i ona matua. Fai mai ua maua e Kinison se mafutaga lelei ma lona tina ma lona tama.

O Malika Kinison o le faletua tuai o Sam Kinison

Na faaipoipo Malika i le ua maliu ma le tama pese o Sam Kinison. Na maliu o ia i se faalavelave tau taavale i le ono aso talu ona la faaipoipo.

O Malika ma Sam, o lana tane ua maliu, na faaipoipo i Las Vegas ia Aperila 4, 1992. Sa matagofie le sauniga. Na oo lava ina la alu i le 5-aso o le la lagomeli i Hawaii ina ua uma le la faaipoipoga. Ae paga lea, o le faaipoipoga na na o le ono aso.

O anafea ma na faapefea ona amata ona latou tafao faamasani? E tusa ai ma faʻamatalaga, na amata ona tafao faamasani Malik ia Sam ao faaipoipo o ia ia Terry Marz, lona faletua lona lua.

Malika Kinison Nei

O Malika Kinison o lo'o ola nei i se olaga fa'alilolilo ma le to'a mamao mai le va'aiga lautele. Ua tete’a o ia ia Sam Kinison.

Talu mai le maliu o Sam, sa tele lava ina nofo ese o ia mai le malamalama ma e le auai i soʻo se faʻalavelave tetele poʻo ni poloketi.

Faitau foi: Jennifer Granholm - Wiki / Bio, Tane, Net Worth, Galuega, Failautusi o Malosiaga, Ata ma Aʻoaʻoga

Malika Kinison Movies

Atonu e te mafaufau e uiga ia Malika Kinison pe afai o oe o se tagata fiafia. Na e iloa na sau o ia i ni ata tifaga, e ui lava o lana tane o se tagata fai pese?

O Malika Kinison o se tamaitai lauiloa lauiloa na fiafia i ata tifaga e pei o le "The Chase" ma le "Beverly Hills Cop II", na ia faia le matafaioi a Karla Fry i le "Beverly Hills Cop II," o le alofa mo Axel Foley, na taalo ai. Eddie Murphy.

E le gata i lea, i le "The Chase," na ia faʻaalia ai se tusitala na maua i se tuliga a leoleo. Afai e te fiafia i ata tifaga o le 80s ma le 1990s, e tatau ona e siaki nei mea e vaʻai ai Malika Kinison i le galuega!

Le auala na maliu ai le tane muamua a Malika, o Sam Kinison

Sa faia e Sam se faafiafiaga na faatulaga i le Riverside Resort Hotel & Casino i Laughlin i le aso 10 o Aperila, 1992, ina ua uma le 5 aso o le pepe. A o agai atu i lana faaaliga, na fetoai ai le taavale a Sam's Pontiac Trans Am ma se pikiapu, pe a ma le 15 maila (24km) i matu i sisifo o Needles i Kalefonia.

O Sam, e le’i ofuina lona fusipa’u, na tu’i lona ulu i le tioata o le mata ma ta’u mai ai ua maliu i le mea na tupu. O Sam, e le'i ofuina lona fusipa'u i lena taimi, na tu'i lona ulu i le tioata. Na faailoa mai ua maliu o ia i lea lava taimi.

Na maua i le suesuega a Samu le tele o manu’a e aofia ai le se’e o lona ua, motusia le Aorta, atoa ai ma le motusia o le a’a toto i totonu o le manava.

Na manu’a fo’i Malika Kinison ae ua toe malosi ina ua mae’a togafitiga.

Mulimuli ia i matou mo Faafouga vave

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifLS5jqaYpaGblnqstc2iqqimXw%3D%3D